Het team

Anne Karen

Na 15 jaar geleefd en genoten te hebben in Suriname, kwam deze dame met de tropische zon in haar hart naar Nederland. Ookal ging er toen een wereld open qua popmuziek, de latinritmes bleven de boventoon voeren doordat thuis de tv het aflegde tegen het ouderwetse plaatjes draaien. Toch was het pas 16 jaar later dat het salsavirus toesloeg. Na de eerste voorzichtige danspassen was het raak. Door het maken van Latin a Life, een magazine voor latin liefhebbers, kwam zij in aanraking met vele aspecten van salsa waaronder dans maar ook artiesten en hun muziek. Binnen een jaar was het duidelijk: deze passie zou het hart niet meer verlaten.

In de 9 jaar die volgden gaf Anne Karen danslessen, diverse workshops voor particulieren evenals bedrijven, verzorgde openingsdansen voor bruiloften en draaide als Latin Dj op diverse feesten. In januari 2014 werd de grote stap gezet (velen stelden de vraag waarom zij niet eerder voor zichzelf was begonnen, maar 'alles op zijn tijd' is hierbij het motto), SalsAnna is nu een feit!

Will

Een danser in hart en nieren, dat is de juiste omschrijving voor de goedlachse Will. Ook hij startte pas als dertiger met latin, maar toen ging hij voluit. Een dag niet gedanst, is een dag niet geleefd.

Geboren in Suriname en grootgebracht met diverse muziekstijlen zorgde voor een brede smaak qua muziek. Van R&B, soul en hip hop naar rock om uiteindelijk zijn passie te vinden bij de meeslepende klanken van salsa. Vroeger was hij al vaak op de dansvloer te vinden en dat is sindsdien alleen maar toegenomen. Zijn drive om te leren zorgde voor ervaringen bij Dansschool Salsa a Mi Manera, Brasazouk en Marsies Mambo. Niet te verwonderen dat Wil al snel gevraagd werd om onderdeel uit te maken van het Mambo Army Show team o.l.v. Marlon Borculo.

Deze onuitputtelijke drive, geduld, gevoel voor muzikale details en oog voor degene met wie hij danst sluit compleet aan bij de insteek van SalsAnna: dansen met passie en plezier.