Waar en wanneer kan ik feesten? - SalsAnna: dansen met passie en plezier!

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Feesten
 

Feesten en party's

 

Op elke tweede zondag in de maand is er Salsa Social. Al sinds 10 jaar komt menigeen op deze locatie samen voor een leuke avond met dans en sjans. Deze salsa avond is altijd al een social happening geweest: voor elkaar en met elkaar de avond een succes maken!

De juni-editie zal op Pinkster maandag plaatsvinden in plaats van de zondag. Een goede afsluiter van het Pinkster weekend!

 
 

Je zal niet alleen salsa, maar ook merengue, bachata en kizomba horen op deze avond. Op maandag 10 juni 2019 gaan de deuren open om 19.00 uur. Special guest DJ Red Delicious zal zijn muziekkeuze ter gehore brengen en tevens zal er om 19.30u een workshop playfull bachata zijn door Will en Anne Karen. Daarna kan je naar hartelust verder dansen.

De muziekinvulling zal deze avond weer een mix zijn van salsa (70%) met bachata, merengue en kizomba (30%).

 
 
 
 

The Beach is er voor jou, om samen een leuke avond te maken. Geef je vertrouwen, dan krijg je vertrouwen terug, en dat zorgt voor een fijne, intieme, gemoedelijke sfeer... om die reden wordt er een kleine bijdrage gevraagd van € 3,-. Deze kan je deponeren in de daarvoorbestemde bus. Hiervoor heb je heerlijke muziek, leuke mensen en gratis parkeerplaats voor de deur.

 
 

Wil je alvast een impressie van de feesten bij The Beach? Snuffel eens tussen de foto's!

Locatie
The Beach - Oosteinderweg 247a - Aalsmeer
www.beach.nl


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu